40 week hari ni 18/1/23

Hari ni genap 40w tp tanda besalin spt keluar lendir / mucus plug belum ada lagi.. Cuma bby dh kerap sangat mengeras menekan ke bawah.. Pagi ni last appointment di kkia harap² ada lah good news dari doc.. Tak larat dah nak tunggu lama.. Segala mcm senanam dh pun dibuat but still baby masih seronok dlm perut mami ni 😌.. Myb dia betul nak kuar time CNY ni kot.. Tp kalau boleh tak nak lah over due lama sgt sebab taknak kena induce.. Ada tak mommies yg dh overdue tp still belum besalin lg 😁

9 Các câu trả lời

Sama lah, semalam due, tp dr bagu sampai 23hb ni serah diri 🥹

2y trước

saya due 25/1 asyik mengeras je ..harap cepat la bersalin sblm 25/1 ni😭doakan untuk saya Dan baby ya kawan kawan