SPOTTING?

Hari ni dari pagi smpai sekarang turun macam maybe spotting, kejap warna kuning bkn coklat, kejap keluar keputihan. Kenapa ea

1 Trả lời

Maybe keputihan... Kalau keputihan bwarna kena check doc takut ada infection..

6y trước

selalunya keputihan ms pregnant xde pape pun. Ms bersalin je kena masuk antibiotik, baby pun kena warded utk antibiotik.. cuma risiko tak boleh biar pecah ketuban lebih 24 jam... tp kalau bkn sbb keputihan, sy taktaula. hu