Dah terlebih due date

Hari ni dah masuk 40 minggu 1 hari.. sepatutnya semalam due date baby ni..tp smpai skg masih x de tanda2 nak bersalin..risaunya laaaa dok pikir2 nnti kna menyerah diri lagi 5 hari..takut la nak induce2 ni.. anak first pulak tu.. apa yg sy boleh buat utk mudahkan proses kelahiran ni ye? Idea? Tolong permudahkan urusan sy ye ibu2 semua.

2 Các câu trả lời

Saya lewat 6 hari yang saya buat squat lepastu bersama tu je la esoknya turun tanda

1y trước

owh.. ok.. sy cuba semua.. terima kasih