Baby kuning

Hari ni dah hari ke3 baby kuning.. boleh bagitahu tak cara nak kurangkan kuning baby? Baby kerap susu juga, kalau menyusu lama.. berak kencing pun okey je, risau.. takut kena warded, kesian anak kena cucuk² 🥺

15 Các câu trả lời

gune minyak gamat. sapu seluruh badan. jgn bnyk sngt . sikit2 jer..

cuba makan buah oren, susu + kurma + kismis blend. goodluck mummy

2y trước

will try! thank youuu

cuba mandikan baby dgn air kelapa.kelapa yg warna kuning tu

saya minum susu ni..alhamdulilah 2hri j kena kuning

bgi minum susu kambing xpon sis mkn anggur hitam

2y trước

mse bby sy kne kuning sy bg susu kambing ok je, bpe hari je kne kuning lpas beberapa hari ok dh.. tp depends pd bby msing² la, sy just bgthu ape yg sy buat mse bby sy kne kuning..