20week

Hari ni dah 20week 4day.. semalam husband bw keta. X nampak lubang..thentak jg la smpi tayar pecah. Baby kick n kick. Risau teramat.td pg pergi check. Alhamdulillah still ok. Sj nk tgk jantina anak. Doc ckp gegirl..tp x sure lg just nampak gitu2 je.. 28week lak doc panggil dtg lg ? x kisah apa jantina awk syg.. mummy syg teramat kt awak

1 Trả lời

Waa congrats, cptnya nmpk, ya x kesah pun apa jantina, yg pntg sihat , semoga ibu n baby sihat slalu

5y trước

Doc pggil repeat lg time 7bln