Hamil 8 minggu 3 hari

Sy slalu tnda trikh period sy...x mgkin sy silap trikh..semalam pg klnik swasta nk scan tgk kedudukan baby sbb rsau 2 ari lpas perut ada mnyucuk2 kt bhagian abdomen sbelah kiri..bla kt klnik doc scan doc ckp kantung ada...klu ada kantung ni mknanya mngandung la...tp janin x nampak..sy tnya doc,knl x nmpak sbb trlalu awal lg ke doc? Doc ckp biasa klu 8w dah nampak...doc ckp sama ada baby x mnjadi atau awak silap bg trikh last period tu..sape pnah mcm ni?

2 Các câu trả lời

Normal sis kalau 8w tak nampak lg. Setengah org nampak. Ikut atas badan masing2 😀sebab haritu sy pergi scan 8w doc kata dh nampak. And doc kata setengah org ada jgk tak nampak just nampak kantung je. Takpe awak sabar je satu hari nnti mesti nampak :)

normal sis..sy dlu pn cmtu..nmpak kantung je doc scan..yg pnting sis jgn lupa mkn asid folic..ada tu sis,jgn risau ye