MENGHITUNG HARI

Hari ni da 39w 4days.. 16/7 ni da kena serah diri sebab ada GDM dc. Risaunya.. sampai sekarang masih tak ada tanda apa² lagi. Baby seronok sangat dok berjoget kat dalam. Mommies ada petua agar dapat bersalin sblm tarikh serah diri tak? Tak sanggup nak lalui kena induce buat kali ke2. Serik. Tu blom lagi part koyak besar, jahit sampai 2 jam, 2 bulan tak boleh bangun sbb jaitan lambat baek. 😩

1 Trả lời

bersama dgn suami lebih kerap.. hormon happy + air mani lelaki dikatakan bole ripen the cervix. jd cepat lembut n cepat bukak.. n doa byk2. doa nb yunus+ sujus byk2 ( solat mlm) iA. moga diprmudahkan puan..