Borak tahan sakit

Hari ni baru 37minggu 2hari.. Tapi tadi dah turun darah. Sekarang tengah tahan sakit. Contraction belum kerap. Masih bertahan. Nak tunggu asar baru g serah diri. Dalam sakit ni sibuk fikir anak sulung kat rumah takut lapar.. 😅

12 Các câu trả lời

Semoga dipermudahkan...sy da 40w4d...belum ad tanda..7 hb serah diri...doakan sy semoga baby kluar sblm 7 hb..ank 1st...

semoga dipermudahkan segalanya ya sis .. aamiin.

moga dipermudahkan urusan sis dan selamat semuanya..aamiin

Semoga dpermudahkan . .sy pn 37m 3h . .tgh tggu tanda2

Moga di permudh kn sis. So skrg dh ke hsptl Ke sis.??

4y trước

Sy doa kn sis tabah ye.. istigfar bnyk2 dh nk bersalin lah tu . Best nye dh nk jmpa bby.. nti up date bby ape.. xsabr.nk thu hihi..

Mcm mne keadaan sis skrg?? Da selamat bersalin ke??

4y trước

Alhamdulilah bestnyeee.. Selamat berpantang sis

mg dipmudahkan segalanya..Allahuma aamiin

semoga dipermudahkan urusan ye sis.. 😊

paling awal baby keluar 36 week..

Semoga dipermudahkan segalanya ye