Keguguran - Anak syurga

Hari ni 8 minggu 3 hari sahaja baby Allah pinjamkan dlm rahim. Damailah engkau wahai #anaksyurga. Abah n bonda redha. Semoga Allah menggantikan yang lebih baik utk kami. Aamiin3.

Keguguran - Anak syurga
7 Các câu trả lời

Salam takziah...boleh cuba nnti tahun² mendtg in shaa Allah ada rezeki lagi .. Amiin ya Rabbalaalamiin 🤲

Semoga sis kuat & tabah ye... Insya Allah ade rezeki lain utk sis sekeluarga lepas nie... salam takziah dari sye...

2y trước

Aamiin allahumma aamiin. Tq sis. InshaAllah terima kasih atas doa. semoga Allah makbulkan hajat kita semua

takziah sis. kita sama. saya 8 minggu 4 hari. complete miscsrriage hari ni. first baby ttc 7 tahun

2y trước

Salam takziah utk sis RosY. InshaAllah semoga ada rezeki utk kita semua yg mendambakankan cahaya mata. Kita fikir positif dimana Allah akan berikan yg terbaik utk kita. Ini keguguran kali kedua saya. Kali pertama lama nk pujuk hati supaya kuat emosi.

Takziah. mudah mudahan Allah gantikan kehilangan dgn yg lebih baik 🤲💕

2y trước

Tq sis. InshaAllah semoga Allah limpahi rezeki utk semua yg menanti cahaya mata.

Aamiinn. Moga jadi asbab kita mudah ke syurga. Aamiinn

2y trước

Aamiin allahumma aamiin. Tq sis

Salam takziah sis dan family

2y trước

Terima kasih sis.

takziah