scan ..

Hari ni 19mggu6 hari .. Nak scan kat klinik luar .. Blum scan lg jantung dh dup dap laju .. Smpai tmmpi2 .. Dlm mmpi scan ptma baby boy . Kcewanya rasa hati smpai terbangun dari tidur .. Tdur dan mmpi lagi scan kedua kali doc ckp bby girl . Smpai nangis2 gmbira dlm mmpi ..tbangun juga .. Pg ni pening kpala x ckup tido .. Ank ptma dan kedua boy .. Ni berusaha nak bby girl .. ? ..

1 Trả lời

Sy scan semua nampak girl.. Dr 2D, detail scan n 5D scan semuanya girl.. Baru2 ni mimpi anak kuar baby boy 😅 dah laa brg baby ada banyak kaler pink2.. Redha jee laa mana2 pun:)) janji sihat:)) huhuuu 😊

5y trước

Sama laa. Sy pun sebak bila scan tgk baby.. Btw, semoga dipermudahkan n baby sihat sentiasa:))