Selesai sudah.

Hari ni 13 hari dah bersalin. Jahitan dr pangkal faraj hingga ke bunga dubur. Pengalaman kali ni sangat menakutkan berbanding anak sulung. Sakitnya berganda. Mmg superb punya sakit. Anak sulung tenang je ikut je teknik nak bersalin. Anak kdua ni habis hilang pedoman, hilang segala ilmu di yg diajar. 🤦‍♀cover gas etonox smpai pecah saya genggam. Penghadang katil smpai bergoyang. Berbalah dgn nurse cubit nurse, marah doctor. Semua ada la.. Setle semua kita minta maaflah semula ucapkanlah terima kasih. Sungguhla sakit itu berbeza² janganlah kita banding beza dgn org lain dgn ckp "aku rileks je bersalin" Hari ke12 jahitan dah mula sakit. Merengat²..tak sabar nak cepat kering dan baik. Badan rindukan pergerakan pantas. Badan rindukan kerja² yg mengeluarkan peluh. Skrg ni duk saja pun berpeluh tp xseronok..

Selesai sudah.
2 Các câu trả lời

saya baca ni ngilu pulak jadinye😅ape2 pon tahniah dah selamat bsalin. selamat berpantang. moga luka cepat sembuh, jahitan kering. semoga Allah mudahkan urusan. take care

alhamdulillah..taniah.