Darah period sikit

Hari keempat darah period dah tak turun ,selalu 7hari tiba² jadi 4hari ja ,dah bertungku darah turun sikit jugak ,adakah sebab raya makan banyak tu period jadi sikit?? Tak pernah macam ni

5 Các câu trả lời

Skrg period sy pun jadi 4 hari je. Hari pertama atau kedua lain macam banyak, hari ketiga dah tak ada sgt. Hari ke empat setitik dua je

sye penah jd mcm tu.. darah turun sikit2 tp lmbt nk bersih.. slalu memg hari 1-3 heavy.. 4-7 bley pki pantiliner je..

Kdg klu naik atau turun berat sikit ja pn blh kacau hormone. Try exercise blik tgk mcm mna

blh jd . dan ada perubahan hormon.. jd amalkan pemakanan yg sihat ya

Mungkin kot. Pi brisk walk. Tengok macamana