new condiments

Hari ini sampai 12malam esok harga dia best sebab Boleh JIMAT dua puluh ringgit lebih. TAPI esok last. Lepas ini kena beli harga retail semula. 3botol yang atas tu new baby kami. Memang terbaik gabungan dia. Kalau buat western sesilap ibu dan ayah pun berebut makan sama. Nak tau x kenapa Dena beria suruh ambil COMBO 7 ini? Sebab combo ini sangat berbaloi. Satu harga ada ? Grassfed beef powder ? Cheddar cheese powder ? Oyster mushroom powder ? Zesty garlic powder ? Sweet shallot powder ? Spring chicken powder ? Tawau blue eyed anchoivies Lepastu kita bagi juga ? Free postage ? Free video pikat selera makan anak ? Free food diary ? Free Fruit feeder ? voucher seminar pikat selera anak. Nampak tak berapa banyak boleh dapat dengan satu harga? Ini semua boleh bagi anak makan seawal 6 bulan taw. Kecuali yang oyster dan cheese kena tunggu 7 bulan. Semua serbuk dah masak sesiap tinggal tabur jer dalam bubur, pasta, mee, sup, nasi dan semua makanan anak. Kalau ada yang anak susah makan itu, cubalah pikat dengan 7 perasa semulajadi ini. Pasti senang hati lepas ini sebab anak makan licin pinggan.

new condiments
8 Các câu trả lời

takde garam, gula & msg tak?

4y trước

Memang xde ap2 tambahan perasa sis..sebb die utk baby 6m dan ke ats

mcm mana nk dpt kan .?

👍👍

Nice.

😍

👍

Wow