Cepat emosi

Hai mommies,nak tanya.. nk normal ke time pregnant emosi mudah terganggu? Harini tak tahu laa kenapa saya merajuk n menangis sebab suami habiskan ayam gunting beli ptg tadi,sye ingatkan dia tinggalkan utk sye mase berbuka tadi..rupanya habis da dia mkn..selalu nye sye akan bgtau esok beli..tapi harini sye terus nangis 😂😂😂😂..pastu saya pelik nape laa saya nangis ayam gunting je pun..suami nak beli esok sye ckap da taknak da..kesian pulak suami da kena pujuk saya 😁..sampai skrg still lagi mengalir je airmata nie 🥲#firstmom #firstbaby #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

3 Các câu trả lời

perangai ibu mengandung ni memang pelik2 dan tak dinafikan pun. mcm2 perangai akan timbul. normal je. sebab peralihan .. roh nak masuk dalam badan, kata ust azhar idrus. i masa preggy anak 1st centu la. emosi bebenor. paling i kelakar, i nangis mcm kena tinggal laki. siap sedu sedan lagi.. sebabnya .. i tgk cite nemo tu. part yg nemo berpisah dengan ayah dia tu. sedih bebenor. aduhh.. tatau la nak kata apa. ni haa.. anak i yg 1st tu dah besar. mewarisi emosi ketika mengandung dlu laa kot. sikit2 nangis. emosi. majuk la apa. haiyaaa..

2y trước

hahahahah yekee..alahaiiii..sye pon pelik dgn diri nie tetiba nak nangis pulak..ayam gunting je pon 😂😂😂..first time perangai pelik mcm tu..ibu2 pregnant nie mcm2 plak ragam nya 😅

normal tu. ibu preggy ni mudah tersentuh. jgn layankn sgt. nanti dah okey minta suami belikan lain k 😊

beli lain jelah