gatal seperti biji air pada bahagian punggung selepas pantang

hari ini hari ke 52 saya berpantang, pada 3 hari lepas saya dapati bahagian punggung saya ada biji biji halus yang tidak gatal. dan hari demi hari biji tersebut menjadi biji air dengan saiz yang agak besar dari awal wujudnya ia. rasa gatal yang tak tertahan kan tak kira siang ataupun malam. setiap 3@4 jam kena berendam dengan air suam untuk kurangkan rasa gatal yang teramat sangat. apa punca @ ada mommies yang berpengalaman sama tak? apa yang perlu dilakukan? dah hampir seminggu masih takda nampak apa apa keredaan. 😭#pleasehelp #pleasehelp #bantusharing

2 Các câu trả lời

Ahh sudah.. Panties ok tak? Guna panties yg breathable jngn pakai ketat2. Kalau melarat jumpa doktor ya. Moga cepat sembuh

better jumpa doctor awak. jgn biar. semoga urusan awak dipermudahkan❤️