FPP Hospital Putrajaya

Hari Ini baru balik dari register FPP program. October dah full. Kalau mummy due nov or Dec rmmbr pergi register awal, briefing pada jumaat 2.45pm, sampai je counter beratur siap siap depan meja O&G. Hari Ini pergi awal, tadi ada yg pandai terus beratur depan meja, puas saya menunggu awal sampai tak sempat lunch, tapi orang lain register dulu.

1 Trả lời

FPP Program tu ape ye?

3d trước

Full payment program maksudnya kamu bole beranak di government hospital dengan cara bee bayar dan pilih bilik and doctor. Hanya certain hospital je ada bole google and see at tiktok