Keluar lendir darah tp contraction main²

Hari ini 39w 4hr..2hri sblum ad g hospitl dh sbb ad kntrksi main²,cek xde jalan pn.pstu blik kuar lendir sja.start smlam kuar lendir dan drah tp xde kontraksi..hri ni stiap kli g tnds cek ad lendir n drah.kontraksi still main²,kejap ad pstu bile kte bt bz xde..ank sblum ni air ktuban meletop sndri bru ad jlan..penat jugk ulg alik tp xde jaln.doakn sye moga kli ni ad bukaan n baby nak kuar.penat ulg alik dah..🤣

1 Trả lời

Maybe tgh tnggu masa nak keluar tu.. Boleh cuba bt exercise ye nnti akan bukak la laluan tu.