Miscarriage yg ke 4

Hari ini (15/11/2020) sejarah berulang lagi. 😢 ini yg paling di takutkan selama ni. Besar nya dugaan sy dan suami. Bersabar jak yg mampu. 😌

18 Các câu trả lời

Salam takziah....Byk kn sabar ye sis....In Shaa Allah psti ada hikmahnye...Aamiin

4y trước

yaa sis. Aminn. 🤗

Semoga ada rezeki lain lepas ni.. Dan diprmudahkan segala urusan sis..

4y trước

Amin. thank you sis. ☺

takziah wak. bape minggu dah? moga ada rezeki lain lepas ni ye. aminn

4y trước

terima kasih. sepatutnya 14minggu dah. tpi takda perkembangan masa scan. 2 kali scan masa tu 6minggu jak. baby pun blom nmpak.

takziah sis..inn Shaa Allah nnti ada rzki lain tu..sabar ja

4y trước

Amin. terima kasih sis. 🤗

takziah sis. in shaa Allah pasti ada rezki nnt. sabar sis

4y trước

Okay sis. Thank you. 🤗

takziah sis..smoga ada rezeki lagi..take care sis

4y trước

Amin. Terima kasih sis. ☺

takziah sis..insyaAllah ade rezeki lagi lepas ni

4y trước

Aminn. terima kasih sis. 🤗❤

Salam takziah, semoga tabah

4y trước

thank you sis. ☺