Hi ! sape kat sini ada pengalaman beranak di hosp sultanah aminah jb ?

Harga bayaran bersalin normal berapa ? Service dia macam mana ? Selalu dapat doctor apa ye lelaki ke perempuan ? #Firstpregnant #29week #due19aug

1 Trả lời

Sy mmg bersalin di hsa, tp sy pakai GL.. doc ok.. cuma wad jelas 3 agak sempit la.. 1st class mmg best, bilik aircond, kalau nk request doc perempuan bgtau ms di bilik saringan, TAPI, bila emergency case kne ikot la doc apa yang bertugas..

5y trước

Ok baiklah..terima kasih..