Fasa Yang Paling Susah Buat Ibu-Ibu.

Happy weekend semua! Bila dah jadi seorang ibu ni, banyak peringkat yang kita telah dan akan lalui. Semua fasa ni berbeza rasa dan pengalamannya. Hanya ibu-ibu saja yang faham situasi ni, kan? Anda rasa peringkat mana yang paling susah?

Fasa Yang Paling Susah Buat Ibu-Ibu.
214 Các câu trả lời

Law bab susah x gak kali cuma mencabar lar... Tpi paling bt sya tekanan bila x ckup tidur😂

Mcm semua je.dr preggy,bersalin,jaga baby smpai la ank dah besar.semuanya ada cabaran.

semua ada cabaran yg tersendiri..slu sy rasa nk give up mabuk first trimester tu 😬

Hi all mummy bole tnya pernah ka ada yg experience 22weeks tangan bengkak?

5y trước

itu normal sis. blh google. Carpal Tunnel Sindrome kalau tak silap saya. lps bersalin nanti akan hilang kebas. jgn buat kerja berat ye. sbb kdg xdpt rsa bila pegang brg.

Kehamilan.. fasa yg sgt panjang.. kena byk berhati hati, semua kena jaga..

Waktu tidur dan menyusu badan.. mengantuk~~ mengantuk~~ tolong lah saya~~~

manjaga bayi 2 bulan..asik menangis tanpa sebab..semua tips dh follow...

Proses bersalin..tpi bila da bersalin rindu pula moment masa kehamilan

5y trước

ya😂

Alhamdulillah... Semuanya dipermudahkan dgn bantuan suami n kluarga

Menyusu badan sebb air susu badan kurang..kesian sama baby😥😥