Fasa Yang Paling Susah Buat Ibu-Ibu.

Happy weekend semua! Bila dah jadi seorang ibu ni, banyak peringkat yang kita telah dan akan lalui. Semua fasa ni berbeza rasa dan pengalamannya. Hanya ibu-ibu saja yang faham situasi ni, kan? Anda rasa peringkat mana yang paling susah?

Fasa Yang Paling Susah Buat Ibu-Ibu.
214 Các câu trả lời

waktu tido 😂😂 tapi semua fasa best sgt..pengalaman yg indah, enjoy sgt dri awl preggy hingga now ank dh nk masuk 4 tahun..rindu pulak dia dlm perut 😅😅😅

waktu tidurrrr..anak jenis susah nak tidur..mcm2 buat..dah betul2 mengantuk mata dah letih baru la tidur..tu pun pkul 1 pg..alahaaaii anak..nasib baik syg..hahaha

Waktu tidur 😭dah 12 hari berpantang tp masih belajar utk adapt dgn timing baby. Nasib baik ada suami temankan bila baby bangun mlm.. Kalau tak xtau lah cemane

Sejujurnya dr mula kehamilan sehinggalah melahirkan saat2 y sangat2 susah tp bila lahir sahaja baby tu semuanya saat2 sangat gembira dan bahagia ☺️☺️

Bab paling mencabar waktu hamil..morning sickness yg teruk..pening yg kerap..tak da selera mkn..cpt letih dn badan lesu je..& gastric yg teruk..🤒🤒

Semua dah lalui. Tp bab time bersalin asyik pikir camna baby keluar nnti ek. 1 push or camna. Doktor lelaki ka perempuan. Bg sy xsusah pun semua tu😉

Waktu menyusu dan waktu tidur.. mnyusu amek masa 2tahun utk stop.. hamil cume 9bln dan bersalin cuma 1hari.. waktu menyusu paling lama..

Fasa di mana semua benda A-Z buat sendiri. Hadap sendiri. Tanpa bantuan sesiapa. Susah, penat, lelah, stress hanya Allah yang tahu.

Proses bersalin(czer). Seram masa nak bius kat tulang belakang. Dan masa menyusu. Bila anak dah pandai gigit & main2 masa menyusu.

Kehamilan sbb ada masalah.. Bersalin tu hnya sejak.. Dlm pantang seksa masa nak mbuang. Masih lagi tak sgup.. Bila tringat blk