penyusuan

hao semua.. nak tanya la.. sy bru pgi klinim desa dan buat buku pink. selepas pemeriksaan keseluruhan, dia ade bg advice kt saya mngenai pnyusuan..katanya mandi jagan buh sabun kt payudara kite... tp kna bersihkan puting utk hilangkan klu ade daki2..then dia suruh boh lottion kt area payudara... lotion apa yg sngt sesuai agar x ada alahan utk sapu di bahagian payudara ye?

1 Trả lời

Mcm sy bersihkn je guna sabun yg pnting kita basuh bersih bersih