sebaik-baik perancangan datangnya dr Allah

Hampir 2 tahun menanti si kecil dan penyeri rumah tangga.. Pernah keguguran Hari Raya Qurban.. Memang pengorbanan utk kmi yg teringin utk ada anak..sedih..namun Allah lebih tahu saat mana Dia akan anugerahkan lagi malaikat kecil utk kmi..sekarang hanya redha menanti saat itu lagi ..mungkin saat itu ujian juga utk kmi.. Spy lebih bersedia.. Smoga smua ibu2 yg inginkan zuriat sama2 ditunaikan impian yg sama.. Aamiin

13 Các câu trả lời
Chuyên gia

Saya pun keguguran hari raya qorban tahun lepas..dan tahun ni saya lekat semula pd raya qorban juga..jgn berhenti berdoa..insyallah allah bg rezeki pd masa yg sesuai

5y trước

Alhamdulillah sis.. Sya tumpang gembira..smoga sya dpt Rezeki mcm sis jugak nanti.. Aamiin

Aamiin. Sy pun keguguran sehari sebelum raya korban. Semoga ada rezeki zuriat untuk kita dalam masa terdekat ni

5y trước

Aamiin.. Takziah sis.. Smoga ank kita ditempatkan di syurga yg hakiki..

Smga kte smua yg ber TTC di beri berita oling gmbira ble tbe msanya.. Aminnn aminnnn aminnnn

InsyaAllah semoga penantian awak tidak sia2. InsyaAllah nanti ada rezeki utk sis Amin 😘

5y trước

Aamiin.. Terima kasih sis

Thank u for sharing. 🙏

Aamiin...

Amiiinnn

Aamiinn

Aminn..

Aamiin