Campur susu formula dengan susu formula lain ?

Hi hampa, nk tnya , ada x ibu² yang campur susu formula dengan susu formula yg lain untuk tambah berat badan anak ? Anak saya umur 1y10m , minum susu Dutch baby. Skrg susah sngt nk makn, wlaupun ada mkanan kgemaran dia 😖 Banyk minum susu sja. Tgk badan dh susut sikit , Risau . ##ingintahu #seriusnanya #firstbaby #pleasehelp #bantusharing #firstmom

1 Trả lời

campur skali ke...klau pg minum susu lain..ptg susu lain xpe..sbb dh jarakkan..better gune pedeasure..