Berat badan naik banyak

Hamil anak 1st 24 week.. tp berat naik 8kg dah.. kandungan baru 6 bulan.. bulan ni je naik smpi 4kg😂.. no wonder trimester kedua suka craving manis2.. sy xde darah tggi atau gdm tp doc kata sbb berat naik byk nnti 28 week kena minum air gula lagi.. jdnya bulan ni kena kurangkan sikit makan manis2 tu risau overweight pulak..mommies semua naik berat berapa kg time pregnant? #ingintahu #firstbaby #pregnancy

15 Các câu trả lời

sy dah 36w naik 8kg.. tak naik banyak sbb sy ada gdm. kena control makan 😅