Berat badan naik banyak

Hamil anak 1st 24 week.. tp berat naik 8kg dah.. kandungan baru 6 bulan.. bulan ni je naik smpi 4kg😂.. no wonder trimester kedua suka craving manis2.. sy xde darah tggi atau gdm tp doc kata sbb berat naik byk nnti 28 week kena minum air gula lagi.. jdnya bulan ni kena kurangkan sikit makan manis2 tu risau overweight pulak..mommies semua naik berat berapa kg time pregnant? #ingintahu #firstbaby #pregnancy

15 Các câu trả lời

sy rasa dh kawal makan n cuba krgkan manis..tp nurse bgtau ada gdm

me, ada gdm, manage to control jd berat xdela naik mendadak.

saya preggy berat tak naik. haha lagi turun ada la😂

Tak naik 5 bulan pregnant turun 5kg 😂

39w 2d arini.. Total naik 16kg 😁