Jika diberi 1 pilihan, mana satu anda akan pilih?

Haluuuu~ Okay, kalau korang semua diberikan 1 pilihan dengan mengikut situasi korang sekarang ni kan... Agak-agak, butang mana satu anda nak tekan ya? 😍

Jika diberi 1 pilihan, mana satu anda akan pilih?
238 Các câu trả lời

saya pilih putih. lebih banyak duit. zaman sekarang segalanya perlukan duit. ada duit masalah setel 😂

putih,ape² smua blh buat dgn ade nye duit..klo ade pilihan , xnk sakit msa bsalin sy pilih ini🤭

Nak warna biru,sbb nie baru ank pertama sy,sy dgn suami dah kwin lama,baru dikurniakan ank skrg🥰

⚪ butang putih. bnyk duit semua bole buat. semoga Allah murahkn rezeki kite smua. aminn 🥰🥰

putih .need to use money for a lot of thing .lau sakit pn skrg perlukan duit nk bg sihat balik

putih...sbb skrg byk guna duit...ekonomi skrg x best dah mcm dlu..brg smua naik hrga...

Putih - bnyk bnd ny bayar lps tu brg bby pn dh tinggal sikit.. mencabarnya jd suri rmh

Doctor sủru kủrang kan mkn Alhamdulillah nạk kủrang kan mkn ni😊

Putih - sbb byk benda kena pakai duit..bukak mata je sume nk pakai duit.

butang merah..selalu insomnia ianya makin mnjadi2 bila meningkat usia..