Due Date: Kongsi Tarikh Jangkaan Bersalin Anda!

Haluuuu! Ada ke yang dah tinggal berapa hari je nak melahirkan?👀 Get ready ya, Mummy! Yang masih jauh perjalanan tu, jom kongsikan tarikh bersalin anda!

Due Date: Kongsi Tarikh Jangkaan Bersalin Anda!
153 Các câu trả lời

Due date : 07/01/2024 sekarang genap 37minggu tp rasa bawah perot dah tak selesa bila bergerak ke bangun. adakah tanda baby mulai nk masuk laluan ? 😥

7mo trước

sama macam sya...batuk lagi...rasa ngilu je..nak nangis rasa..batuk rasa mcm nak tkeluar baby nye

Due date 22 jan 2024 tp kena serah diri awal sbb doctor nk pergi vacation masatu 🥹 maybe 1st/2nd week Jan dah kena serah diriii

due 11/1/2024...tapi doc suruh serah diri masa 38 weeks sebab ada gdm...tak apa ke kalau saya tak serah diri lagi waktu tu? 🥹

7mo trước

kalau gdm on diet pun kne serah awal ke ?

Due 14/1/2024 Semoga Allah permudahkan urusan bersalin Siti Faizah Maisarah Binti Zainal Arifin Ameen ❤️

semoga dipermudahkan segala urusan untuk kita semua yang nak bersalin nanti 🤲🏻❤️🤲🏻

Due 11/01/24... kene serah diri 21/12/23 🫣 moga dipermudahkan segalanya ya mommies🤲🏻💕

due last 15/12 . alhamdulillah 11/12 Selamat melahirkan anak ke5 dengan Selamat Dan dipermudahkan

31/12. Semoga dipermudahkan urusan bersalin secara normal. tanpa koyak dan jahitan. Aamiin...

9/1/2024 due but 19hb & 28hb ni jumpa doc o&g lgi ada polyp also doc mau cek tumbesaran baby

12/2/24 19hb ni jmpe doc o&g lg ada gdm on diet n drh tinggi

7mo trước

Sama tarikh kita.. sy kena jmpa pakar 31/12 ni utk tgk uri naik ke tak.. huhuhu..