CEK BSP

Halooo mamy semua. Saya nak tanya pendapat mamy² ni,.. Normal tak bacaan 5.5 untuk Bsp? Yang tak normal angka berapa yer?.. Terima kasih mamy2 ?

4 Các câu trả lời

Kalau fasting 5.5 xlepas paras normal puan..tp utk bsp selepas 2 jam makan adalah 👍🏻

4y trước

Sy bacaan bsp fasting slalu merah..antara 5.9-6.4...2x bsp terus on ubat

Klu wktu pagi tinggi tu sis.. Tp tuk bsp kdua,ktiga dan keempat ok je tu

5.5 tinggi juga tp msih ok.. 6.3 ke 7.3 yg pling tinggi .. xingt

mamy ini mamy ikut ya