berat angaran baby masa scan

Halo..nak tanya..kalau scan berat angaran baby masa scan & lepas keluar sama tak??..berat anggaran tu dia kira skali ngan berat air ketuban kita kh??

11 Các câu trả lời

Berbeza. Sebab masa scan tu dia kira sekali dengan berat uri kita. Selalunya beza dia tak jauh. Beza berapa gram je.

Nama pun anggaran. Jd xtepat. Berat baby lain..bcaan utk air ktuban lain. 😊

ada yg tak sama.. mcm sy ank sulung, dktr scan 3.2. masa kluar baby 3.1 berat

Doc pernah bgtau sy..berat bby lahir dgn brat bby scan akan jd + - 400g ...

Halo mommy, anggaran belum tentu sama. Berat baby tak termasuk air ketuban.

Biasany x sama mommy...tp lebih kurang jer, beza sikit2...huhu

Macam saya dulu klinik scan 3.97 kg tapi baby keluar 3.85kg..

Beza sis..macam saya doc scan 3.7 kg, baby keluar 4.15 kg..

5y trước

Haah sis normal..

biasanya xsama..biasa plus minus juga...

Biasa nya berbeza