sakit bawah perut dan pingul

Halo... Sy preggy 31w..skrg ni sy sllu rda skit dbawah perut dan pingul sebelah kanan..urut2 pun msih jga skit tp xla trsa menyucuk sngat..bby pun sllu jga sedu2...soalan sy..adakah normal sy skit mcm tu..?due sy 5/5/20...

1 Trả lời

Normal sis. Kalau sis rasa tak tahan sakit tu or rasa tak sedap hati boleh terus ke klinik. Rujuk doc. Boleh scan baby tengok keadaan dia kat dalam tu. Lega skit hati 🥰

3y trước

betul tu.. kalo rasa x sedap ati baik g jumpe doc, biar diorg check baby yg kt dlm kan..