due date dah dekat

halo mummy skalian?huhu due datebdh dekat ni..tnggl 2 mnggu lebih je lagi ..18/9..ada yg sama x??nerves rasa..nk dekat2 bersalin ni rajin sgt kemas rumah..xleh nmpak rumah kotr sikit dh trus bersihkn?..tanda2 nak bersalin blum ada lgi..tpi sy mnta doa dri mummy2 sklian spya dpermudahkn sglanya?❤

26 Các câu trả lời

Sy due hjg bln ni

Aamiin

27/9. Nervous but excited. Hihi

Sy pun xsabar ni due 19/9 tanda senggugut lenguh2 dh ad..harap baby kluar dgn sehat..

sama larh da dekat jgk due date kita..19/9 nie..tak sabar nk jmpa baby huhu

Semoga selamat melahirkan sis