baby bump

Halo momy semua.. Baby bump korang 7week dah nmpk belum? ?baby bump sy dah nmpk sikit².. Momy yg lain sama juga ke.?

34 Các câu trả lời

saya masa 7weeks tu nmpk biasa je tk mcm org pregnant . dh 4bulan lebih baru nmpk

Belum. Kandungan dah 6 bulan pun masih tak nampak sangat masa baby ke dua 😁

sy 28w bru nmpk...tp mcm awl sgt jee 7w dh nmpk..sb bru besar kacang..😅😅

Sy da 8 bulan baru nampak bump. Lama jugak tunggu nk rasa ada baby bump🙈

sy 5 bln lebih br nmpk sikit...tp kalau pakai bju kurung..xnmpk sgt.. 😅

Awalnya. Sy 4 bulan pon takde bby bump lg. Mesti cute kan, hihi

sy 4bln bru nmpk mcm buncit skit tu pun cmpur lemak sedia ada

Sy 7 weeks juga. Ada la bump ke depan sikit tp kecik sgt 😍

Lemak bump + baby bump. Kalo bjalan tu mmg nmpk ketara dah.

Nmpk lemak bump dh 13 week,tpi perut klau tekan dh keraslh