Luka diseluk

Halo mommy2.. Ade tak yg mcm sy diseluk trus keluar darah dan lendir diikuti contraction pain mcm segugut dtg haid#ingintahu #pleasehelp #bantusharing

2 Các câu trả lời

Sama mcm saya. Doktor seluk check bukaan ada 3cm. Lepas sejam mcm tu ya Allah dia punya sakit contractions tu xterkata. Darah & lendir pon bnyk kluar penuh habis sluar dlm & kain hospital sampai kena tukar baru 🤣. Misi check tgk bukaan dah 7cm terus kena tolak masuk LR

2y trước

First check tu bukaan dah 3cm & mmng doktor suruh warded. Nasib la xkeras kepala cakap nk balik sbb takut false contractions ja 🤣. Ya terus bersalin hari yg sama tp tahan contractions pon agak lama jgk la dlm LR pon. Btl agak trauma kena seluk