kegatalan semasa pregnant(8bulan)

Hallooo mommies sklian, saya nk tnya.. kandungan saya sekarang baru 35 minggu.. 2 minggu sblum itu(32-33 minggu) , saya terasa amat-amat gatal kat bhgian wanita. Tak dpat tahan rasanya. Mungkin sbb kputihan kot?? Lepas tu saya brendam dgn air garam(suam) slama 5 minit. Nak tnya, time preggy ni adakah sesuai atau tidak kita brendam dgn air garam, untuk mengelakkan rasa gatal2 atau bunuh kuman? Bagi pendapat....

2 Các câu trả lời

Seeloknya janga air garam ..air garam cuma bilas2 shaja..kalau nk beremdam amik air suam shja ..sye selalu buat air suam shaja..buat bila pagi dan mlm .memang jadi ..elakkan pakai seliur dalam bila duduk rumah ..

Rasanya okay je