Hye mummy2.siapa ad pngalmn gatal kmaluan& macamna cara untuk hilangkan?slain cci dgn air suam+garam

Gatal2 . 24week

8 Các câu trả lời

Sis ada inform nurse/doc tak? Doc dah try check? Selalunya doc akan ambil sample untuk check tgok ada infection atau keputihan biasa saja & nnt akan dpt ubat masuk kat bawah tu utk kurangkan keputihan. Kalau ada infection doc akan bgtau apa yg perlu dibuat..

thanks you mummy2 semua yg sudi respond . . sy tada keputihan teruk pon . . underware kalau lembab tukar,sama juga macam pantiliner. . masuk bulan baru dy jadi gatal2 . . cuci dgan air suam+garam okay sikit, 2 3 hari jadi balik gatalnyer 😌

hi sis..sblm ne sy pn sama..tp gatal sbb keputihan..Dr bg ubat yg masuk kat bawah..kmdian br2 ne ada gatal lg tp bkn sbb keputihan..alergik sabun cuci utk seluar dalam..sy cuci asing guna sabun cuci khas utk cuci kain baby newborn..skrg ok sdh

Jumpa dr di klinik yang ada untuk ibu mengandung. Dr tak beri pakai feminine wash. Hanya perlu basuh dengan air. Dr akan check jika ada infection air kencing atau keputihan. Dan beri ubat untuk hilangkan gatal dan keputihan.

Ada check tak urine? Usually kalau gatal2 ni berkait dgn kencing kotor. Tp kdg2 ok je takda masalah walaupun gatal2

Sy pakai fefet feminine wash tu Alhamdulillah okay

Sis ada keputihan ke ? Teruk ke