Spotting/Bleeding At 17+ Weeks Pregnancy

Halloo mommies2.. Ada sapa experience x spotting/bleeding masa 17weeks + pregnancy.. Is it normal? Just ada spotting, xda sakit apa smua... Blh share pengalaman d sni.?

3 Các câu trả lời

It's not normal sis. Better cepat2 gi hospital. Semoga dipermudahkan urusan ye sis dan selamat semuanya.

sis selpas tu mcm mana sis ok x..sy skrg alami mcm sis..

17weeks..banyak ke.. refer doctor ya

5y trước

Xbyk...dlm 3 4 tompok.. . Dh cek jumpa ngn dr... Dr ckp kmungkinan rahim x kuat jd dr bg ubt duphaston.. Lg 2 weeks dtg cek lg...