makan nanas

Hallo moms ,sy dah msuk 35weeks 5day preg,blh x makan nanas ???

4 Các câu trả lời

boleh , sy awal preggy dh mkn nenas tapi bby nenas laa sbb xselera nk mkn yg nenas betul tu masam 😆 dekat 5biji jgk sy mkn bby nenas puas hati 😂 awal2 tu takut jgk jadi apa2 lepas tnya doc , doc ckp mkn je klau xde alahan dgn buah tu 🤭

blh tp hati2..sbb aritu taye misi die tkut jadi ketuban darah ..sy 38w nk try jgk tp tkut2 huhu

Boleh Saya 1st trimester dah makan nenas…