Mengidam nak makan buah nanas

Teringin nak makan buah nanas. Tapi takut. Kandungan baru 14 minggu. Huhuhu. Agak-agak berapa minggu baru blh cuba makan nanas eh?

7 Các câu trả lời

Bg sy 14 minggu Tu baru lg..kalau buleh elakkan la mkn nenas or durian pada saat awal kehamilan..lg2 ank 1st jg la sebaik mungkin..LG Pon bkn lama menanti 9 bln Tu..Pas pantang buleh pulun

Pastikan nenas masak tp makan kuantiti sikit buat lepas ngidam je

5y trước

Tu la. Mcm nk rs sikit je. Nenas madu tu. Menggiurkan sungguh tgk.

Yg masak boleh makan..... Nenas mentah x boleh...

5y trước

Boleh. Penting nenas masak....

Amik rasa je sis..jgn mkn byk

5y trước

Tula. Nak ambik rasa je. Sikit pun jadila.

Boleh mkn.. bila2 pon boleh

Klo risau,, mkn sikit2 dlu sis

5y trước

Xpe.. Sis beli nnas ptg yg ade jual dlm cawan.. Klo adalahh

Rasa sikit bole sis

5y trước

Nak rasa je. Sikit pn xpe. Lepas mengidam. Huhuhu