Jus jus untuk mommies

hallo mommies. pernah dengar "Jus mamariam" atau jus jus untuk ibu yang ikhtiar nak hamil dan sebagainya. Pernah cuba tak jus tu semua dan bagus ke? sebelum ni cuba brand apa? ada side effect negative, positive lak macam mana?

1 Trả lời

Hi, so far tak pernah lagi minum jus jus macam tu just to get pregnant. Ikhtiar tu bagus, tapi risau sis kalau memudaratkan sbb ada jus jus yg mendatangkan penyakit sebelum ni kan, better makan buah buahan atau lauk yang memang boleh membantu untuk mengandung. 😘

5y trước

ok noted. terimakasih siz 🤗