Suggestions utk perancang keluarga

Hallo mommies, nak mnta suggestions psl perancang kluarga... Dah dekat nak brsalin dah ni, tahun dpn tinggl dgn laki di tempat kerja (skrg duduk kg). Anak 1st, ambl jarum... Moody gila 😵 mood swing, jd x nak ambl dah jarum. Anak ke2, mrancang sndiri... Kena cuci telinga dgn dktr, tp ok lha sbb kami LDR... Skrg anak ke3 otw (due 13/7). Slain makan pil perancang, apa perancang keluarga yg xda side effect Dr segi hormon n berat bdn ya? 😅😅😅😅😅 #advicepls #pleasehelp #pregnancy #ingintahu

1 Trả lời

iud takda side effect hormon, tak perlu ulang alik klinik selalu dan tak semahal implanon

2y trước

ty sis utk suggestionnya ❤️