Rambut gugur selepas bersalin

Hallo mommies.. Boleh share pengalaman rambut gugur lepas bersalin? Anak saya sekarang dh berumur 5 bln.. Menginjak umur 4 bulan saya perasan rambut saya mula gugur dengan banyak. Orang tua² kata kalau anak asyik keluar air liur je biasa rambut mak akan mula gugur.. Tak pasti lh mitos @ kebetulan. Saya rasa rambut dah makin menipis. Nak gunting takut pula ke salon gara² covid ni.. Mommies ada apa² syampoo@ apa supplemen ke utl kuatkn rambut? Boleh share pglmn.. TIA ya..

1 Trả lời

Sme la.. Tp prasan jgak lpas prgnant je msti rambut gugur mcm apa dah bnyaknya... Nak tau la jgak kot2 ad mummy yg blh share😍

3y trước

kan mommy..mna tau ada yg dpt share pglm.mrk jga