btl2 nak kepastian..

Hai..sesiapa yg pernah try ni produk??btl ker air susu akan bnyk??tgk feedback org ramai yg ckp ok..tp tau la kan klu nk untung market kena ada feedback yg elok2 je..kiranya nak try..tp nk tnya yg pernah try produk ni..jjr dri ati..ok ka x..

btl2 nak kepastian..
21 Các câu trả lời

org dulu² makan lobak putih rebus xde minyak..In Shaa Allah air susu tu banyak dan bole susu kan anak sampai umur 2-3tahun..

5y trước

Betul. Masa pantang sye xtau lobak putih tu milk booster. Selang sehari mesti makan, smpai bengkak. Bila google, baru tau. Lpas tu trus limitkan. Makan sminggu sekali je sbb xnak bengkak susu.

Nak susu banyak kene selalu kerap susukan anak. Tu je. Lagi kerap susukan anak lagi byk susu. Lagi kerap pam. Lagi banyak susu.

Sy mnum air horlicks je..bab2 supplement ni kena try n error jugak. Xsmua sesuai dgn kitA. All the best sis

5y trước

Hehe okayy mommy. I'll try consume.

Haii sis,yee saya pernah try,alhdulillah ad jg air susu keluar tp kena mnum bnyk air

Ibu jaga pemakanan dan emosi je , in shaa Allah susu badan meriah😆

Org tua sy suruh kuatkan minum sup, sup betik campur ayam pun ok..

x semua mb serasi dgn badan.. lain org lain penerimaan.

Sya pun pengguna bmom..st mkn 1 jam dh mencurah2 susu

Minum je air masak bnyk2.. gerenti susu bnyk

Pernh makan jugak, tp tak sgt mnjdi 😅