pergerakkan baby

hai...saya lagi tgh blur ni?kalau baby mula bgerak dlm kandungn,selalu nya sebelah mane ya...sbb saya rasa baby saya bgerak kdua arahlah...kiri dan kanan dgn masa yg sama..hahah...so saya jadi blur...memang mcm tu ke..ari ni dah masok 27week3day..23/01 baru dokto suroh g scan balik...nak tengok jantina..sbb ari tu xnampak lagi jantina?

1 Trả lời

Selagi rahim kita ada ruang, baby mmg akn bergerak ikt suka dia. Xkisah kiri ke kanan.

5y trước

owh...mcm tu..hihi...tq sis bgi tau..