Pertama Kali Baby Bergerak

Hai hari ni sy da masuk 14w1d tp hari ni saya rasa keras bhgia perut seblah kiri mcm ada rasa bola2 skli sy pegang bergerak2 2x saya pegang dia bgerak. 😂😂😂dan sy pun excited sebab kali pertama. Normalkan dapat rasa baby bgerak di usia bgni? Sbb klu ikut yg sya baca dlm group ni baby bgerak usia 15w keatas😊. Mohon share pegalaman kalau ada yg mcm saya.

1 Trả lời

Perut awk nipis kot. Tapi tu la masih awal jugak nak rasa 😁

4y trước

Ya Dr scan minggu lepas pun ckp perut sya bukan jenis tebal. 🤣Sbb tu juga dpt rasa ni.