Any ideas boleh bantu

Hai..Saya check upt positif. Klau ikut apps dah 7weeks. Plan before this nak jumpa doktor after 8 weeks. Tp last 3days, sy ada spotting. So pergi emergency. Doktor ambil darah dan sahkan pregnant dlm 4-6 weeks. Dan doktor bagi ubat kuat rahim utk seminggu. Hari ni saya tgk spotting dah xde. Biasa spotting hilang bila yer?Sbb sy perasan klau tunduk sikit ambil brg, mcm kluar spotting maybe tekanan kat perut kot. Saya ingat hari ni nak pergi jumpa o& g . Nak scan check smua. Tp frust sikit o& g yg sy nak tu just available 21hb onwards. So, sy patut tggu or cari o& g lain. Tp sy mmg nak dgn doktor tu..huhu #1st_pregnant

1 Trả lời

bnykkn bedrest . jgn lasak sgt sbb baru lagi . jaga diri ya . jgn lupa ambik folic asid and makan makanan berkhasiat . sllau pk postve . jgn stress . bole effct bby .. bnykn reht yg pentingg🌸🌸🌸