Tentang awal kehamilan

Hai,saya 1st time preggy , saya lewat 6 hari period, and saya ad test upt , alhmdulillah positive .keesokkannya saya pergi ke klinik swasta, dokto hnya tanya ad buat test upt ke x, lepas sya tnjuk dokto kata, positive ni . Tapi dokto x cek apa2. Dokto kata scan x nmpk lagi sbb masih awal 4minggu 6 hari . Tapi saya mcm x puas hati ,saya test lagi sekali upt , dan mng positive . Adakah kebarangkalian peratus upt 100% tepat? Sbb saya x bgthu suami lagi risau mengharap😅 #ingintahu #firstbaby #seriusnanya #1stimemom #jangandibully #bantusharing

Tentang awal kehamilan
2 Các câu trả lời

Tahniahh sis 👏🏻👏🏻👏🏻 kalau 4 minggu mmg doc taknak scan sbb tak nampak ape lagi.. Saya pon macam tu jugak.. 6 minggu baru scan

3y trước

alhmdulillah. tq sis🥰

taniah sis..dan btul la tu doc ckp lau sis scan awl pon mmg x kn npk ape2 g..sis kne tgu 8w ke ats bru npk sume

3y trước

oh yeke. alhmdulillah. tq ye sis🥰