Marah2 bila balas soalan

So hairan knapa ramai mums nak marah2 bila orng tnya soalan kat apps ni. Berlainan dngn medsoc yg lain. But whenever i posted in english, komen murni2 je suma. Bukan kita x buat homework but kita just nak taw pendapat n experience bayi lain so lebih bnyak knowledge kita blh dpt base on experience orng lain. Jgn la melenting bila orng tnya soalan kecian la 1st time mum ni kn.

1 Trả lời

entahlah..sy pengguna asian ni dah nk masuk 3 taun..dlu xmcm ni.. ibu2 dlu ok je menjawab dgn baik..ibu skarang lbh kpd mnyindir dgn nk marah

1y trước

betul. bila post in english elok je jawab. bila cakap bahasa melayu mcm xberapa sedap je nak baca komen.