unsolve matter

My hair falls a lot. I already use the specific shampoo but still falls. My baby 9month now..

10 Các câu trả lời

sis boleh try shampoo rambut 2 hari sekali (buat masa ni sahaja sbb sering guna syampoo / tukar2 syampoo juga boleh jd faktor keguguran rambut. tp bila rasa rambut dah kurang gugur, boleh cuci rambut seperti biasa), sikat rambut 1 kali sehari dan guna minyak kelapa asli. mungkin boleh membantu. jangan lupa sapu serum rambut juga. x kisah la brand apa asalkan tuk kuatkan rmbut.

5y trước

thank's for the sharing