Positiv atau negativ?

Hai..pinjam mata korang sekejap boleh? Korang nampak satu line ke dua line? Line kedua naik smar2 time test urine...lepas 10mins baru jelas line tu.. ke tu line evap? Sy lagi 7 hari nak period

Positiv atau negativ?
23 Các câu trả lời

Doctor yang attend sy time miscarriage dulu pesan, if nak buat upt, make sure at least 3 weeks lepas dah lewat period. Kdg² bila terlalu berharap, boleh jadi badan kita akan pretend to be pregnant or false pregnancy or boleh juga jd chemical pregnancy. Sabar and buat biasa sampai la waktu memang dah lepas 3 weeks period baru buat upt. Or else, kita akan berharap dan kecewa.

3y trước

baik sis.. trima kasih atas advise.. sy buat upt sbb rasa badan tak sedap.. since sy pun pernah miscarrge tahun lepas.. so simtom yg sy rasa sama mcm 1st prgnacy dlu.. tu sja try wat upt..

sama macam saya punyaaa. sbb saya tak perasan minit pun,n plan nak buang dah. sbb give up. tgk2 (belum sempat kering lagi) naik line kedua tu samar tp tak sesamar dlm gambar. n dia warna pink. so saya tak tahu pregnant ke tak. symptoms semuaaa pelik2 kt bdn saya

Try pakai upt kat watson tu.. sy dlu pnah test pakai upt murah yg beli dekat shopee rm0.25-35sen gitu.. skali cek naik double line samar.. tp bila cek upt watson brand disclosure xde pula.. last2 period.. hmm

3y trước

sy dah try upt kat watson tadi.. naik double line yg sgt samar dlm masa 10saat drop urine cmtu.. since sy pun blum priod lagi.. takde la berharap apa apa.. cuma badan rasa tak sedap.. tak sure factor nk priod or prgnant..

Inshaa Allah ada tu, jangan buat kerja berat2. Kadang ada orang memang dapat detect awal kalau pregnant. Takpe nanti repeat lagi test upt tengok linenya macam mana. Take care ye.

tgk instruction kat kotak.. selalunya selepas 5minit dah x boleh amek bacaan upt.. tak pun tunggu seminggu lagi, klau tk period delay boleh lah cuba lagi upt..

hi sy nk updte.. hrini sy guna 1st responce waktu lepas minum tgh hari.. alhmdulillah.. line naik laju.. 5 hri sebelum period.. terima kasih yang mendoakan

Insyaallah positive sis , sy pon check 5 hari before period , naik line mcm sis jgk , alhamdulilah now dah nak masuk 4 months

tahniah sis😊 saya pn dh lewat dtg haid tp blm cek lg... doakan saya yaa sbp 2020 sama 2021 sy mengandung juga tp gugur di usia12 minggu😔

Positive nie.. cek balik lepas 2-3 hari guna pregnancy test jenis lain.. guna yg jenis celup..saya pun pengalaman macam ni juga anak pertama.

in Sha Allah positive tu sis...xpe lps seminggu boleh test lagi...tapi buat pg2 air kencing yg pertama